Jaket Biker Ladies lemes

Pedaran pondok:

Ukuran Range: dipas 34 36 38 40 42 44 lawon cangkang: 100% Poliéster, PU-coated Lining : 100% Polyester, tafetta 190T Deskripsi: 1. Ganda kerah stand-up sareng overlay 2. Zipper liren di bélok 3. Sarung tangan anu disulap nyaéta pitunjuk Perawatan anu langkung pikasieuneun: 1. Entong ngumbah 2. Henteu ngabodaskeun 3. Entong beusi 4. Henteu garing beresih 5. Entong tumbok garing


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ukuran Range: dikirim 34 36 38 40 42 44

    lawon cangkang: 100% Poliéster, PU-coated

    Lapisan : 100% Poliéster, tafetta 190T

    Pedaran:

    1. Ganda kerah stand-up sareng overlay

    2. Ritslét liren di tukang

    3. leungeun baju Qulited langkung hipu

    Parentah perawatan :

    sdf

    1. Entong nyeuseuh 2. Entong ngabodaskeun 3. Entong beusi 4. Entong garing beresih 5. Entong gugur garing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami