Ditambah UkuranLadies Jaket Biker

Pedaran pondok:

Ukuran : 44 46 48 50 52 54 56 lawon cangkang: 100% Poliéster, Lapisan PU-dilapisi: 100% Poliéster, tafetta 190T Pedaran: 1. Kasual bentukna pas sareng kerah stand-up klasik 2. Cocog sareng zip logam payun 3. Lemes jero Pitunjuk parawatan : 1. Entong nyeuseuh 2. Entong ngabodaskeun 3. Entong beusi 4. Henteu garing beresih 5. Henteu digulingkeun garing


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ukuran : 44 46 48 50 52 54 56

    lawon cangkang: 100% Poliéster, PU-coated

    Lapisan: 100% Poliéster, tafetta 190T

    Pedaran:

    1. Kasual ngawangun pas ku kerah nangtung-up Palasik

    2. Cocog sareng zip logam payun

    3. Lemes jero

    Parentah perawatan :

    sdf

    1. Entong nyeuseuh 2. Entong ngabodaskeun 3. Entong beusi 4. Entong garing beresih 5. Entong gugur garing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami