Nyiptakeun daérah produk luar anu énggal

Dina Méi 2020, The Besttone co., Ltd ngadegkeun departemén produk perlindungan luar luar anyar. Ngamimitian panilitian sareng ngembangkeun produk perlindungan luar.

20 taun ka pengker, The Besttone parantos janten perusahaan anu komprehensif sareng dewasa pikeun panilitian sareng pamekaran. Kapasitas sadidinten langkung ti 1000 pcs kanggo papakéan sareng kapasitas produk topéng sadidinten langkung ti 10000 PCS. Saatos ngumpulkeun seueur sumber daya, sareng ngalangkungan tabrakan kakuatan sareng téknologi dewasa, perusahaan sacara resmi lebet kana produksi énggal ngapung sareng ngamimitian ngembangkeun produk perlindungan luar. Produksi kalebet: papakéan luar sareng alat pelindung luar anu sanés, sapertos sarung tangan, kneepad, band pergelangan tangan, band siku, topéng, masker wajah, ransel, kantong pinggel, kantong panangan, topi haneut, sapu tangan, tenda, kantong tidur, kasur, karung barang , panutup hujan jeung sajabana. Sadaya produksi tiasa ngahontal standar kualitas internasional. Ogé urang tiasa produk naon anu peryogi pelanggan. Ieu departemen kami anu sanés: divisi kustomisasi individu. Éta hartosna urang tiasa produk barang anu diperyogikeun pelanggan. Anjeun ngan ukur kedah nyaritakeun nami produk, warna, ukuran sareng tujuanana. Maka kami akan mulai bekerja dari membuat sampel masing-masing pikeun anjeun. Tangtosna éta bakal ngalebetkeun matéri anu leres, ukuran leres sareng tujuan leres anu paling penting dugi ka nyugemakeun anjeun.

Di masarakat modéren, olah raga di luar ruangan beuki populér kalayan ningkatna tingkat ékonomi sosial sareng kamampuan hirup masarakat. Langkung seueur jalmi mimiti merhatoskeun langkung seueur sareng nyobian kagiatan luar. Éta kalebet lumpat, bersepeda, naék gunung, hiking, sareng sajabana Di Amérika Serikat, olahraga outdoor mangrupikeun olahraga anu pang populerna katilu dina partisipasi sareng kaluaran. Inggris sok dikenal salaku "bumi olahraga", sareng ogé mangrupikeun tempat kalahiran penting pikeun olahraga kalapa modéren. Ayeuna, olahraga luar salaku olahraga idéal pikeun luang, mangrupikeun cara olah raga anu langkung gratis sareng kasual sareng ieu ngagaduhan popularitas ti unggal nagara umum. Kalayan ngembangkeun masing-masing nagara, olahraga outdoor parantos janten jalan luang idéal pikeun jalma-jalma di panjuru dunya. Kusabab kitu urang ngembangkeun produk luar. Kami ogé ngarepkeun yén produk outdoor kami bakal tumuh kuat dina pangaruh olahraga outdoor.

Janten Besttone kami ngagaduhan tim panilitian anu inovatif, sareng ngagaduhan tim produksi anu berdedikasi, ogé ngagaduhan jasa anu haneut salami 20 taun, tulus ngabagéakeun sadayana palanggan sareng réréncangan anu sumping perusahaan urang nganjang sareng damel babarengan. Kami bakal balik deui ka anjeun kualitas produksi anu pangluhurna sareng pang tulus jasa.


Waktos Post: Nov-11-2020