Nyumbang kana Pencegahan Epidemi Dunya

Kapangaruhan ku kaayaan dunya wabah coronavirus énggal, pabrik mimiti masker panilitian sareng pesenan topéng produk kalayan gancang, pikeun ngalakukeun upaya urang nyalira pikeun pencegahan wabah dunya.

Saprak akhir taun 2019, Cina lumangsung wabah coronavirus Anyar skala gedé (disebut COVID-2019), anu narik perhatian hébat ti pamaréntah Cina sareng masarakat. Covid-19 ngarujuk kana radang paru-paru anu disababkeun ku Novel Coronavirus 2019, sareng manifestasina utamina kalebet demam, kacapean sareng batuk garing. Tanggal 28 Pébruari 2020, laporan harian WHO ngeunaan COVID-19 naékkeun kana "luhur pisan" dina tingkat résiko régional sareng global, sami sareng Cina, éta tingkat paling luhur ti "luhur" sateuacanna.

Tanggal 11 Maret 2020 waktos lokal, Diréktur Jénderal WHO ngumumkeun yén, dumasar kana panilitian, WHO yakin yén pandemi COVID-19 ayeuna tiasa disebat pandemi global. Konperénsi Pencét Pusat Pencegahan Epidemik ShangHai negeskeun: Jalur transmisi COVID-19 utamina transmisi langsung, transmisi aerosol sareng transmisi kontak. Pangiriman langsung ngarujuk kana inféksi anu disababkeun ku nyeuseup curuk tina wahangan, batuk, nyarios sareng hawa napas dina jarak anu caket. Pangiriman aerosol ngarujuk kana inféksi ku aerosol sedot anu diwangun ku titisan anu dicampur dina hawa. Pangiriman kontak ngarujuk kana déposisi titisan dina permukaan objék, saatos kontak sareng panangan anu terkontaminasi, teras kontak sareng mukosa sungut, irung sareng panon, anu nyababkeun inféksi. Janten pikeun kaayaan anu parah, Pamaréntah Cina parantos nyandak sababaraha langkah anti-epidemi anu épéktip. Tapi samentawis éta, wabah ieu sumebar di sakumna dunya gancang sareng suplai bantuan diperyogikeun pisan. Ieu parantos janten darurat global. Dina kaayaan dunya, Mr. Xiuhai Wu anu pupuhu perusahaan Besttone ngayakeun rapat darurat kalayan gancang sareng nyandak kaputusan penting: ngamimitian panilitian sareng produksi topéng sareng bahan pencegahan wabah secepatna, ningkatkeun produksi masker, bahkan nempatkeun éta di tempat munggaran. Kurang ti tilu bulan siang sareng wengi, pabrik Besttone parantos ngahasilkeun langkung ti 10 juta topeng. Éta ngajadikeun kapasitas produksi pangluhurna garis produksi.

Epidem ieu kejem, tapi masarakatna haneut. Pikeun ngaladénan ka dunya, 20 taun Besttone, urang parantos di jalan.


Waktos Post: Nov-11-2020