Warta

  • Nyiptakeun daérah produk luar anu énggal

    Dina Méi 2020, The Besttone co., Ltd ngadegkeun departemén produk perlindungan luar luar anyar. Ngamimitian panilitian sareng ngembangkeun produk perlindungan luar. 20 taun ka pengker, The Besttone parantos janten perusahaan komprehensif sareng dewasa anu ageung pikeun panilitian baju sareng ...
    Maca deui
  • Nyumbang kana Pencegahan Epidemi Dunya

    Kapangaruhan ku kaayaan dunya wabah coronavirus énggal, pabrik mimiti masker panilitian sareng pesenan topéng produk kalayan gancang, pikeun ngalakukeun upaya urang nyalira pikeun pencegahan wabah dunya. Kusabab akhir taun 2019, Cina lumangsung wabah coronavirus Anyar skala gedé (disebut COVID-2019), anu ...
    Maca deui
  • Pabrik Besttone sorangan diwangun sareng dilebetkeun kana produksi

    Di 2017, pabrik Besttone sorangan diwangun sareng nempatkeun kana produksi. Pabrikna ngagaduhan langkung ti 500 padamel, kalebet 7 manajer, 30 teknisi sareng 380 padamel jahit anu saé dina jalur produksi. Ogé éta ngagaduhan sababaraha bengkel produksi mandiri, sapertos ngadamel pola, motong, ngaput, finis ...
    Maca deui