Jaket Biker Wanita PU

Pedaran pondok:

lawon cangkang: 100% Poliéster, Lapisan PU-dilapis : 100% Poliéster, tafetta 190T Ukuran Kisaran: dikirim 34 - 44 Katerangan: 1. Kerah ageung sareng panutupanana asimétri 2. Gaya biker klasik kalayan detil logam 3. Paréntah quilting rutin Perawatan : 1 . Entong nyeuseuh 2. Entong ngabodaskeun 3. Entong beusi 4. Entong garing beresih 5. Entong gugur garing


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    lawon cangkang: 100% Poliéster, PU-coated

    Lapisan : 100% Poliéster, tafetta 190T

    Ukuran Range: dikirim 34 - 44

    Pedaran:

    1. kerah ageung sareng panutupanana asimétri

    2. gaya biker Palasik kalayan detil logam

    3. Quilting biasa

    Parentah perawatan :

    sdf

    1. Entong nyeuseuh 2. Entong ngabodaskeun 3. Entong beusi 4. Entong garing beresih 5. Entong gugur garing


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami