Wisata Pabrik

Kami produsén, sanés perantara.

Hebei Besttone Fashion Co., Ltd anu aya di Shijiazhuang, ibukota Provinsi Hebei, 280km ti Beijing. Kami gaduh staf langsung: 520 Ngajarkeun staf: 30 Bagian motong: 15 Bérés: 25 Pakét: 30.

Kami henteu ngan ukur ngagaduhan pabrik urang nyalira tapi ogé damel sareng sababaraha pabrik.Kami gaduh kaluaran ageung 150,000 ngahijikeun per bulan. Kituna, kami pisan kuat dina produksi, urang tiasa yakin lamun masihan kami pesen anjeun.

Ti mimiti motong, produksi dugi ka perusahaan pengemasan ngagaduhan peralatan anu lengkep. Ayeuna kuring bakal nunjukkeun peralatan kami pikeun masihan anjeun pamahaman anu langkung jembar ngeunaan kami.

Mimiti, urang gaduh alat motong kaén otomatis anu tiasa motong sababaraha lawon konvensional. Kadua urang gaduh mesin motong lampu otomatis, kaunggulan na nyaéta teu aya tekanan mékanis dina bahan, janten éta moal nyababkeun deformasi kusabab tekanan anu kaleuleuwihi . Kanggo bentuk kompléks, éta ogé tiasa diteukteuk pikeun mastikeun ukuranana bahan sareng ningkatkeun kreativitas papakéan.

Sagala jinis témplat sareng mesin khusus anu ngajantenkeun gampang pikeun urang nyanghareupan sagala jinis garis dina baju. Éta henteu ngan ukur ningkatkeun éfisiensi ngaput tapi ogé ningkatkeun kaindahan produk. Jahit selip sareng ngagali kantong ogé tiasa dilakukeun ngalangkungan khusus témplat.

Rupa-rupa jinis mesin ngamungkinkeun urang ngadamel langkung seueur jinisna, sapertos urang jaket / jaket empuk ringan, jaket bulu ramping / rompi, jaket kulit / mantel sareng sajabina. Bahkan jas hujan tiasa didamel.

Pencét sareng pengepakan sareng logistik pisan profesional. Éta tiasa ngajamin datangna lancar barang anjeun ka tempat anu ditunjuk.