Taros Kami

Hebei Besttone Fashion Co., Ltd.

Alamat

2F, Gedong Komérsial Suksés, NO 22 Shiqing Road, Xinhua District, Shijiazhuang 050071, Hebei Propinsi, Cina.

E-mail

stanleywu@sinobestone.com

tracy@sinobestone.com

Telepon

Penjualan: 0086-18132007188

Sokongan: 0086-13503299690

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami