Jaket biker asimétri pikeun awéwé

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun mantel awéwé anu modis sareng santai anu didamel tina serat sintétik PU bahan sintétis. Kulit sintétik Ultrafine PU mangrupikeun generasi katilu kulit buatan sareng buatan manusa. Lawon anu henteu dianyam tina tilu dimensi na sareng struktur meshed nyiptakeun kaayaan kulit sintétik ngaleuwihan kulit alami dina bahan dasarna. Produk digabungkeun sareng impregnasi bubur PU anu énggal dikembangkeun ku struktur pambuka sareng téknologi pamrosésan lapisan sanyawa, maénkeun microf ...


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 100 Potongan / potongan
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / potongan per Bulan
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ieu mangrupikeun mantel awéwé anu modis sareng santai anu didamel tina serat sintétik PU bahan sintétis. Kulit sintétik Ultrafine PU mangrupikeun generasi katilu kulit buatan sareng buatan manusa. Lawon anu henteu dianyam tina tilu dimensi na sareng struktur meshed nyiptakeun kaayaan kulit sintétik ngaleuwihan kulit alami dina bahan dasarna. Produk ieu digabungkeun sareng impregnasi bubur PU anu énggal dikembangkeun ku struktur pambuka sareng téknologi pamrosésan lapisan sanyawa, maénkeun luas permukaan microfiber anu ageung sareng imbibisi cai anu kuat. Ieu ngajantenkeun kelas super PU kulit sintétik ngagaduhan hibroskopis anu saé pisan nyaéta serat kolagén halus kulit alami anu aya. Janten henteu masalah tina mikrostruktur internal, atanapi tékstur témbongna murag sareng sipat fisik sareng jalma anu nganggo kanyamanan, jst. Éta tiasa ngabandingkeun sareng kulit super alami. Salaku tambahan, serat sintétik kulit super sintétik langkung unggul tibatan kulit alami dina résistansi kimia, keseragaman kualitas, adaptasi kana produksi ageung sareng tahan cai, pembuktian jamur sareng aspék sanés. Anu sanésna, sababaraha pagelaran kulit sintétik anu hadé henteu tiasa digentos ku kulit alami. Kami nganalisis ti pasar domestik sareng internasional, bahan PU sintétik ogé parantos ngagentos kulit alami anu kirang sumber dina jumlah anu seueur. Pamakéan kulit buatan sareng kulit sintétik pikeun kantong, baju, sapatu, kendaraan sareng hiasan jati parantos langkung dikenal ku pasar. Rupa-rupa aplikasi na, jumlah anu ageung, rupa-rupa tradisional sareng sajabina nyaéta kulit alami anu henteu tiasa kahontal.

    Jaket PU ieu, saderhana sareng gaya kalayan lapel asimétri sareng jahitan khusus dina taktak sareng pigeulang. Sakabeh pola anu ganteng dina vérsi integral sareng henteu megatkeun kageulisan anggun. Disebutkeun yén awéwé sadayana didamel tina cai, éta mangrupikeun cara anu leres nganggo lemes pikeun nalukkeun henteu euleum. Ritsleting payun sareng asesoris sanésna dina warna matte sareng retro gun kanggo ngajantenkeun sadayana baju katingal kualitas sareng elegan. Aya ngajajar di jero. Éta tiasa padded ngeusian pikeun henteu nurut kana paménta anjeun. Bahanna lemes lemes, lawon serat poliéster density luhur. Éta breathable sareng nyaman. Kadua sisi awak saku saderhana saderhana. Basajan tapi henteu ringkes. Desain sakabéh papakéan saderhana tapi elegan, kalayan jahitan khusus dina cuff sareng taktak nambihan pantun. Éta tiasa dianggap salaku pakéan modis anu berharga pikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami