Tentang Kami

Hebei Besttone Fashion Co., Ltd.diadegkeun dina 2005, mangrupikeun perusahaan perdagangan anu propésional sareng komprehensif ngahijikeun panilitian téknis sareng pamekaran, pakean PU, pakean tékstil, pakean sareng manufaktur barang luar. Perusahaan ngagaduhan desain sareng tim produksi anu saé pikeun mastikeun integrasi anu caket tina hasil panalungtikan dugi ka produksi.

Besttone parantos dikhususkeun pikeun lapangan appreal salami 20 taun, sareng parantos ngadegkeun sistem ranté pasokan anu sampurna, ngahijikeun sareng ngalayanan palanggan anu kawéntar. Produk diékspor ka Éropa / Asia sareng Afrika sareng nagara-nagara sanés. Éta parantos janten perusahaan ékspor anu inovatif, berorientasi sareng berorientasi jasa, anu parantos kéngingkeun pujian unanimous ti seueur palanggan anu kawéntar di Éropa sareng Amérika Serikat, sareng kéngingkeun kahadéan anu hadé pikeun perusahaan.

svd

Saatos tabrakan kakuatan sareng téknologi, pabrik Besttone diwangun sareng dilebetkeun kana produksi di 2017. Pabrik ieu aya di kampung halaman ti manajer umum kami supados merenah pikeun diatur. Éta ngagaduhan langkung ti 500 karyawan, sareng 15 sét lini produksi anu maju. Sadaya mesin dina jalur produksi dipésér ti perusahaan peralatan propésional anu ageung, sareng parantos diliwatan ku tés kaamanan sareng kualitas internasional. Ogé éta ngagaduhan sababaraha bengkel produksi mandiri, sapertos pola-pembuatan, motong, ngaput, pagawean, mariksa kualitas sareng pengepakan, supados pabrik tiasa ngahasilkeun mandiri sareng ngatur mandiri. Unggal pagawé dina jalur produksi dilatih ku katerampilan produk sareng kaamanan pikeun ngahontal tujuan jasa produksi anu ketat. Sadaya ieu tiasa mastikeun pisan produk kualitas luhur sareng waktos pangiriman gancang. Pabrik ngagunakeun sistem manajemen kinerja. Produk waktos anu sami mastikeun sareng ngahijikeun susunan tina ngagaleuh, produksi dugi ka bungkus sareng transportasi ku pabrik Besttone sorangan. Ogé pabrik parantos ngadegkeun ranté sistem jasa anu pangsaéna pikeun pemasok sareng transportasi.

Saatos mangtaun-taun akumulasi kakuatan, dina ngahijikeun seueur sumber daya kualitas luhur, ayeuna, Besttone sacara resmi ngasupan lapangan énggal - outdoor protective products supply. Produksi kalebet pakean luar 、 barang haneutna sareng detail outdoor anu sanésna, sapertos sarung tangan, syal, kneepad, band pergelangan tangan, band siku, topéng, masker wajah, ransel, kantong pinggang, kantong panangan, topi haneut, kantong tidur, saputangan sareng sajabina sagala jinis produksi pelindung luar. Sadaya produksi tiasa minuhan sertifikasi standar internasional.

Dumasar kana produk anu saé kualitas sareng dipandu ku kabutuhan pelanggan, Besttone parantos janten perusahaan manufaktur anu manpaat ngahijikeun produk pakean / pakean / outdoor. "Kualitas ketat salaku yayasan, paménta konsumén salaku panduan, jasa kualitas luhur salaku tujuan" Ieu deklarasi konsisten kami pikeun perusahaan Besttone sareng unggal pagawé Besttone kedah nuturkeun. Kuring yakin yén dina waktos anu caket, Hebei Besttone fashion Co., Ltd. bakal janten bintang anu caang bersinar di dunya.