Ngeunaan Besttone

Hebei Besttone Fashion Co., Ltd.

Hebei Besttone Fashion Co., Ltd. didirikeun taun 2005, mangrupikeun perusahaan perdagangan anu propésional sareng komprehensif ngahijikeun panilitian téknis sareng pamekaran, PU pakean, pakean tékstil, pakean barang-barang sareng pabrik luar. Perusahaan ngagaduhan desain sareng tim produksi anu saé pikeun mastikeun integrasi anu caket tina hasil panalungtikan dugi ka produksi.

maca langkung seueur ngeunaan urang

produk urang

Punten angkat ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam

ngahubungan kami Besttone
  • Dina Méi 2020, The Besttone co., Ltd ngadegkeun departemén produk perlindungan luar luar anyar. Ngamimitian panilitian sareng ngembangkeun produk perlindungan luar. 20 taun katukang, ...
    tingali langkung
  • Kapangaruhan ku kaayaan dunya wabah coronavirus énggal, pabrik mimiti masker panilitian sareng pesenan topéng produk kalayan gancang, pikeun ngalakukeun upaya urang nyalira pikeun pencegahan wabah dunya. Si ...
    tingali langkung